Cobertors de piscina per a l’hivern

A l’hivern, conservi la seva piscina en perfectes condicions.

Per estalvi, per estètica i per manteniment.

Amb l’arribada del fred és important prendre una sèrie de mesures que permetin mantenir l’aigua en prefecte estat durant el temps que no es faci servir, i evitar que s’embruti o s’evapori.

En preparar una piscina per a la hivernació és molt aconsellable utilitzar cobertors que protegeixin la làmina d’aigua durant els mesos de fred.

Per tal de protegir la làmina d’aigua durant els mesos de fred, són molts els avantatges que proporciona l’ús d’aquest tipus de lona de polièster recoberta amb PVC, generalment de doble cara.

  • Crea un matalàs d’aire aïllant entre l’aigua i el cobertor i fa disminuir el risc de possibles gelades.
  • Impedeix el pas de la llum i limita, així, la formació d’algues.
  • Evita la brutícia que normalment cau a la piscina, com fulles, branques, etc.
  • Disposa d’uns elements d’ancoratge per tensar el cobertor al voltant de la piscina i protegir-la millor.
  • Facilita les tasques de posada a punt amb l’arrencada de la nova temporada de bany, allargant, així, diversos anys l’ús de la mateixa aigua.
  • Disposa de desaigüe per a evacuar les aigües pluvials.
  • Es fabrica a mida de cada piscina i s’adapta a qualsevol forma.

L’ús de cobertors per a les piscines, a part de ser un element de seguretat, pot ajudar a reduir entre un 30 i un 50% l’ús productes químics i evitar que l’aigua s’evapori de forma substancial. La millor època per posar els cobertors de piscines és a partir del moment que s’acaba la temporada de banys, , és a dir, des de la tardor fins a la primavera, que comença de nou la temporada de bany.

Un avantatge destacat dels cobertors de piscines és que ens permeten allargar la temporada de bany, ja que ens ajuden a mantenir-hi la temperatura durant molt més temps, de manera que encara que es produeixi una baixada de les temperatures, si durant la nit fem ús del cobertor de piscina, impedirem que es refredi l’aigua i el bany encara serà agradable durant més temps.