EXPERTS EN RENOVACIÓ, REHABILITACIÓ I MANTENIMENT DE PISCINES

PISCINESCOSTA, AMB EXPERIÈNCIA DES DE 1985

Renovació, rehabilitació i manteniment de piscines.

Situats a Manresa, donem servei a totes les poblacions de la Catalunya central, principalment les comarques del Bages, Berguedà i Solsonès.

Oferim solucions integrals per millorar els espais d’aigua dels nostres clients, millorant el seu confort i seguretat en l’ús de la piscina.

Corema Costa treballa per millorar la qualitat i benestar dels nostres clients mentre gaudeixen de la seva estada a la piscina a través d’una atenció personalitzada i adaptada a les necessitats de cada cas. Amb un equip de professionals experts i una llarga i consolidada trajectòria en el sector. Compromesos amb els valors de qualitat, servei i professionalitat que acompanyen Corema Costa des dels seus inicis.

GAUDEIXI DE LA PISCINA AMB LA MILLOR QUALITAT, CONFORT I SEGURETAT

MÀXIMES GARANTIES EN TOTS ELS PRODUCTES

Les nostres marques.

Formar part del grup de distribuïdors oficials d’Hydrosud ens permet oferir un gran ventall de referències de les principals marques del sector, oferint les màximes garanties en tots els productes per satisfer les necessitats dels nostres clients.

 

CONTACTE

En què podem ajudar-lo?

 

Està pensant a rehabilitar la seva piscina i modernitzar-la? Potser li cal reparar-la, o simplement està pensant que seria un bon moment per fer-ne el manteniment?

Expliqui’ns què necessita i ens posarem en contacte amb vostè.

PISCINESCOSTA
Crta. de Berga, 34
Pol. Ind. Casa Nova
08272 Sant Fruitos de Bages

CONTACTI AMB NOSALTRES

Formulari de contacte