Aigua d’osmosi inversa

Te n’expliquem alguns beneficis d’instal·lar-la a la llar

Cada dia hi ha més gent que vol beure i cuinar amb aigua de màxima qualitat totalment purificada, i és que l’aigua és un element de consum indispensable a les llars, les quals cada dia estan més sensibilitzades en tenir una alimentació saludable i lliure de productes químics.

Una de les millors opcions per obtenir aigua potable lliure de contaminants és amb el sistema d’osmosis inversa. Aquest és un sistema de filtració que purifica l’aigua i elimina qualsevol partícula, impuresa o olor emesa per aigua sense necessitat d’afegir-hi cap tipus de substancià química.

osmosi coway myro 7

Però si ens centrem amb els beneficis que comporta tenir un sistema d’osmosis inversa la llar, veurem que aquest aporta millores generals, tan a nivell de salut dels qui la consumeixen com d’estalvi i optimització de l’espai a la llar. Alguns d’aquets beneficis són:

Elimina el sodi

Un dels grans avantatges del sistema de filtració d’aigua d’osmosi inversa és que elimina el sodi. El sodi és un mineral no recomanat per a persones amb la pressió arterial alta, problemes hepàtics o malalties renals quan es consumeix a nivells alts. Per tant, el consum d’aigua amb osmosis inversa, aporta una millora en la salut de tots els membres de la llar.

Elimina el plom

Avui en dia moltes aigües encara tenen gran quantitat de plom a causa del seu pas per canonades molt antigues fetes amb plom. El consum d’aigua amb nivells alts de plom pot causar problemes de salut. El sistema de filtració amb osmosis inversa elimina també qualsevol rastre d’aquest mineral.

Redueix els costos d’energia

En general, els sistemes de filtració d’aigua d’osmosi inversa utilitzen menys energia que altres tipus de sistemes de filtració d’aigua. Això es deu a la capacitat que tenen de filtrar aigua amb una eficiència molt major que els altres sistemes. La reducció en consum d’energia suposa també una reducció en despesa econòmica, i que en una llar sempre és benvinguda.

Ocupa poc espai

El sistema d’osmosis inversa està pensat per formar part en tota mena de llar, fins i tot les més petites. Aquest sistema és molt més petit que la majoria d’altres sistemes d’aigua, pensat per ser instal·lats sota la pica de la cuina o en petits racons.

Fàcil de mantenir

En la seva major part, els sistemes d’osmosis inversa tenen un manteniment molt fàcil, ja que, generalment, només requereixen el canvi dels seus filtres cada 6 mesos i ho pot fer el mateix usuari sense necessitat de disposar d’un tècnic especialitzat.

S’obté un millor sabor d’aigua

L’eliminació per complet dels minerals, mals sabors i males olors permet obtenir una aigua amb una millor degustació, i tenir la sensació de beure aigua més pura i fresca que l’aigua de consum de xarxa habitual.

Substitueix l’aigua embotellada

Desprendre’s de la incomoditat que suposa l’aigua embotellada, no només per l’espai que ocupa, el pes, anar al supermercat a comprar-la i dur-la a casa, … sinó també per la contaminació del medi ambient que suposa el consum massiu de plàstic. Tots aquests elements són factors determinants per instal·lar un sistema d’osmosis inversa a la llar, ja que la comoditat que suposa tenir l’aigua a punt per beure aigua directa de l’aixeta no té preu.

Els sistemes d’osmosis d’inversa permeten disposar d’aigua de primera qualitat lliures de contaminants sense cap cost addicional ni incomoditats. De fet, tenir aigua de qualitat mai havia costat tan poc i, ara per ara, és pràcticament indispensable si estem conscienciats amb la cura i respecte al medi ambient i per vetllar per la salut i amb una alimentació de qualitat per a nosaltres i els nostres.