Renovació i Rehabilitació de piscines

Estètica i Funcionalitat.

Imprescindible si vol fer un canvi d’imatge a la seva piscina, amb un aspecte més modern, atractiu i funcional, i alhora gaudir d’una major comoditat i seguretat en el seu temps lliure. Compti amb equip de professionals expert i materials de primera qualitat al seu servei.

Làmina armada

Una de les millors opcions per revestir i impermeabilitzar les piscines és la làmina armada, també coneguda com a liner. Fàcil d’instal·lar tant en piscina de nova construcció com en procés de rehabilitació. Una solució ràpida, més econòmica que altres opcions, molt més resistent i que garanteix una estanquitat perfecte amb garantia certificada de 10 anys.

Detecció de fugues

Especialistes en localització i reparació de fugues d’aigua, ja sigui en el vas de la piscina o a les canalitzacions. L’ajudem a reduir la seva despesa en consum d’aigua innecessari causat per les fugues d’aigua a la piscina.

Accessoris i complements

Per millorar les prestacions de la seva piscina.

L’ajudem a mantenir la seva piscina neta i en òptimes condicions amb l’àmplia oferta d’accessoris i complements com escales, dutxes, contracorrents, balles de seguretat

Accessoris per la piscina

Servei Tècnic i manteniment

Ens adaptem a les seves necessitats.

Amb Piscines Costa trobarà un servei tècnic de piscines expert en la reparació de piscines i els seus equips: electròlisi salina, bombes, filtres, focus subaquàtics, quadres elèctrics,…

Disseny i implementació de plans de manteniment preventiu, acompanyats de l’ús de productes d’alta qualitat que en garanteixen l’eficàcia i eficiència dels resultats. Refer la vorada, substituir la carrega filtrant de sorra per vidre, mantenir els nivells químics, la correcció del PH de l’aigua, la salinitat o alcalinitat pot ajudar a estalviar temps, diners i allargar l’ús de la piscina.

Personal especialitzat

Format per un equip de professionals compromesos amb la qualitat, l’excel·lència i el rigor en la nostra feina. Oferim un servei integral i un tracte personalitzat a cada client, buscant solucions que resolguin les seves necessitats.

Productes per la piscina

Tot allò que l'ajudarà a millorar la qualitat i confort del seu bany.

Àmplia varietat de productes i equipament per a la piscina: neteja-fons, filtres i càrregues filtrants de vidre o sorra, electròlisis salina, dosificador de clor, de PH, bombes de calor, …

equips de filtració

Climatització de piscines

Allarguem la temporada de bany.

Solucions en climatització de piscines per escalfar l’aigua de manera eficient per allargar la temporada de bany i millorar-ne el confort.

Valorem la solució més adient en cada cas i la que millor s’adapta a les necessitats de cada client.

Cobertors piscines

Cobertes, cobertors i mantes tèrmiques per a piscines indispensables per a conservar la qualitat de l’aigua de la seva piscina durant tot l’any, protegir-la durant l’hivern i garantir la seguretat dels seus.

Sistemes de climatització

Escalfar l'aigua de manera eficient.

Sistemes de climatització per allargar la temporada de bany i millorar el confort de la seva piscina. Bombes de calor, intercanviadors, energia solar, …. La millor opció a cada necessitat.

La bomba de calor és una solució eficient per escalfar l’aigua, millorar el confort de la piscina i allargar la temporada de bany fins a la tardor.

Sistemes de climatització

Manteniment i posada a punt

Per a millor rendiment de la seva piscina.

El manteniment i tractaments de l’aigua de piscines són indispensables per la seva durada. Plans preventius de manteniment de piscines públiques i privades.

Tot allò que necessiti la seva piscina, li podem oferir.

Manteniment particulars

Tasques de manteniment de piscines personalitzades atenent les necessitats de cada client per gaudir d’un bany en òptimes condicions.

Manteniment comunitats

Un bon funcionament de les piscines comunitàries facilita la convivència entre els veïns. Mantenim la seva piscina en perfecte estat, realitzant tasques de neteja amb la freqüència necessària i controls químics periòdics.

Neteja de la piscina

La qualitat del bany comença amb una bona neteja de la piscina.

Equipaments i productes químics per a la neteja de piscines com neteja-fons, recollidora de fulles, raspall de paret, reguladors, floculants,…

Netejafons

Sistemes de desinfecció

Electròlisis salina

Desinfecció de l’aigua mitjançant “sal natural” en comptes de “clor químic”.  Un tractament de l’aigua de la seva piscina que en millora la qualitat de l’aigua, i simplifica les tasques de manteniment. Un tractament més econòmic, eficaç, natural i segur per la pell dels que s’hi banyen.

Disponible tot tipus de peces de recanvi d’electròlisi salina per a la seva piscina.

Cloradors salins