Aigua domèstica

Osmosis i descalcificadors.

Assessorament, venda i instal·lació i manteniment d’equips d’osmosi, descalcificadors i filtres d’aigua domèstics.

Osmosis Inversa i descalcificadors d’aigua són solucions que permeten millorar la qualitat de l’aigua i fer-ne un consum segur per a tota la família.

Salut i benestar a casa
La millor solució per la teva llar.

Aigua lliure de contaminats, amb totes les seves propietats naturals i sense olors estranyes, impureses o clor. Gaudeix d’una aigua amb una qualitat excepcional, lliure de bacteris que et permetrà seguir una dieta baixa amb sodi i cuinar sopes, pasta, cafès o biberons amb la màxima garantia i seguretat.

Osmosis i descalcificador

Estalvi d’aigua.

Equips d’Osmosis inversa que eliminen les impureses les olors i mal gust de l’aigua, i ofereixen una aigua amb un nivell de mineralització baix, molt recomanable per la salut.

Els Descalcificadors redueixen els nivells de calci i magnesi de l’aigua per a ús domèstic, causant de les incrustacions de calç en molts electrodomèstics. Aconsegueixen nivells de duresa de l’aigua òptims per a la salut i les instal·lacions de la llar.

Osmosis i descalcificadors

Aigua hidrogenada, alcalina i ionitzada

Hydron

Aigua enriquida amb hidrogen.

L’aigua hidrogenada, enriquida amb hidrogen, té una elevada capacitat antioxidant, reforça el sistema immunitari i aporta una òptima hidratació de l’organisme, reforçant així les defenses. L’aigua enriquida amb hidrogen té una alta capacitat antioxidant que ajuda a gaudir d’un estil més de vida més saludable a tota la família.

Més informació

Laundry

Sistema més ecològic per rentar la roba.

Renti la roba de forma ecològica i sostenible per al medi ambient. Amb un equip d’ozonització de l’aigua que no necessita sabó ni suavitzant, i que garanteix una desinfecció microbiològica de la seva bugada de forma efectiva deixant-la lliure de bacteris. Permet rentar la roba amb aigua freda, i per tant economitzar la despesa.